17 november, 2015

Gympro – personlig träning i Västra Eriksberg

personlig träning i västra eriksberg Med ambitionen att vara personlig och målinriktad startade Jonas sin PT–studio i Västra Eriksberg, och tillsammans med sina kollegor bidrar de med hälsa och välmående i området. Vi träffade Jonas som berättade mer om verksamheten och vad bra träning egentligen är.

Hej Jonas! Kan du berätta lite mer om din verksamhet?
– Vi erbjuder personlig träning, hälsocoaching och kostrådgivning – för alla. Och vi vill verkligen betona vikten av att erbjuda just personlig träning. Vi gör det genom att alltid sätta kundens mål och behov i fokus, för att träningen ska bli så lyckad och genomförbar som möjligt.

Vad erbjuder ni de boende i området?
– De boende i Västra Eriksberg är särskilt välkomna till oss, även om vi har kunder från hela Göteborg. De bor alldeles i närheten och har extra lätt för att regelbundet genomföra träning. Dessutom erbjuder vi dem rabatterade priser samt “prova-på-tillfällen”.

Hur kommer det sig att ni öppnade i området?
– Tidigare har vi bedrivit vår verksamhet på ett annat ställe här i stan, men sedan en tid tillbaka kände vi att det var dags att ta nästa steg. Vi ville gärna hit till Västra Eriksberg för att det är ett område med just en stark utveckling. Vi trivs väldigt bra samtidigt som ambitionen är att utöka verksamheten i framtiden.

Vad vill ni bidra med i området?
– Det är viktigt att arbeta med människors välmående där de lever och bor. Mår man bra så presterar man bättre – någonting vi tror oss bidra till. Sedan är vi en ambitiös verksamhet som passar bra in i området med tanke på utvecklingen.

Vilket är ditt bästa träningstips?
– Den bästa träningen är den som blir genomförd. Det gäller att komma igång och hålla igång. Hellre en kvart om dagen än ingen träning alls. Glöm inte heller kosten – den svarar för 70 procent av dina resultat.

Hur ser ni på framtiden för Västra Eriksberg?
– Vi ser väldigt positivt på Västra Eriksberg – här händer det mycket. Människor flyttar hit och trivs väldigt bra. Men det räcker inte med bara boende, vi måste tillsammans också utveckla servicen.

Hur bokar man tid hos er?
– Det går att boka tid hos oss mellan kl. 06.00–22.00 och enklast är att gå via vår hemsida, annars går det utmärkt att skicka ett mail eller slå oss en signal per telefon. Vi finns också på  Facebook,  Instagram och  Twitter, passa på att kika in där. Hoppas vi ses!

Öppettider: måndag–söndag kl. 06:00-22:00, varierade med möjlighet för bokning.
Adress: Ostindiefararen 23.
Telefon: 031–788 00 13
Mail: info@gympro.se Personlig träning i Västra Eriksberg Göteborg