Julen finns runt hörnet

Med två veckor kvar till julafton är det förmodligen många som ser fram emot julledighet och att få umgås med familjen. I väntants tider kanske du letar efter den perfekta julklappen, köper adventsfika eller tar en lunch med vännerna. Varför inte göra detta i Eriksberg? Mycket finns just runt hörnet och därför har vi tagit oss en titt på hur området kan hjälpa dig att fira in julen.

Här kommer tips på restauranger som erbjuder både julbord men också jullunch. Ett tillfälle att samlas med kollegor eller vänner innan julledigheten står för dörren.

  • Café Villan erbjuder julbuffé varje torsdag.  
  • River Café erbjuder julbord med julshow under helgerna men även vardagsjulbord måndag-torsdag. 
  • Novotel som ligger vid Klippan erbjuder ett bohuslänskt julbord under tisdagar samt helger. Hit tar du dig enklast med Älvsnabben, en resa på 4 minuter. 

Förutom restauranger erbjuder även Eriksbergsområdet flera butiker som säljer både julpynt och julklappar. Besök till exempel Pir 58, Aprilia Interiör eller Havsnära Hem & Inredning för presenter eller Gardenia Blommor för en fin julblomma. 

Vankas det julfika eller behöver du en gå-bortpresent? Då är Steinbrenner & Nyberg eller Eriksbergs Choklad utmärkta ställen att besöka.

För fler tips på butiker, caféer, restauranger och andra verksamheter i Eriksberg kika här.