Kreativa kulturkrockar i restaurang Cuckoo’s Nest

brunch

 

Ett stenkast från Eriksberg hittar du som bekant Lindholmen. Här ligger Radisson Blus restaurang Cockoo’s Nest som erbjuder sina gäster en mängd olika kulinariska upplevelser. Här kan du njuta av “Super breakfast” – frukostbuffé, brunch, lunch, middag eller varför inte en härlig drink i baren. Vid fint väder kan du sitta ute på den fina terassen precis vid vattnet (observera dock att den är stängd 27-28 augusti). Vi pratade med Josefin, som är restaurangchef på Cuckoo’s Nest.
Hej Josefin! Du är restaurangchef på Cuckoo’s Nest, berätta lite om ert koncept.

Det är ett väldigt stort koncept, som delvis är hämtat från Lindholmen. Här finns framtidstänk, ingenjörer, miljötänk och smarta lösningar. Vi har också fått inspiration från en filmen med samma namn (Cuckoo’s Nest), där man spelar på gränserna mellan genialitet och galenskap. Vi har olika delar i restaurangen där vi har Skolsittning, Labbsittning och Professorbord. Filmen “A beautiful mind” har också en roll i konceptet och vi har en konspirationstavla.

Vad erbjuder ni?

Vi har frukostbuffé, lunch, middag, bar och vår populära brunch på helgerna. Det är jätteroligt för det brukar komma mycket folk, men därför rekommenderar vi också att man bokar bord i förväg.

Övrig information:

Öppettider för brunch
12:00 – 15:00 (lör – sön)

Brunchen innehåller bland annat varma rätter, kalla rätter, sallader, smoothies, bröd, ost och desserter.

PRIS: 225 SEK

(Barn upp till 12 år – 95 SEK)

KONTAKT

Tel: +46 31 383 40 30
E-mail: cuckoosnest@radissonblu.com

 

Mer information hittar du på hemsidan här.