Månadens företagare & månadens erbjudande!

River Café har ett fantastiskt läge vid vattnet och ett internationellt kök i en avslappnad och exklusiv miljö. Vi har intervjuat Hanna Granberg som är en av delägarna.

Vad lockade med Eriksberg?
Det första vi föll för var såklart den fantastiska lokalen med den unika arkitekturen och de många möjligheterna.  Att det är så expansivt här, närheten till vattnet, lugnet och att det skulle byggas upp en helt ny stadsdel här. Med åren har det givetvis blivit alla våra trogna stamgäster och boende på Eriksberg som funnits med oss samt alla nya som tillkommer!

Hur länge har ni drivit River Café, berätta hur allting började?
Vi tog över verksamheten i februari 2004. Först bytte vi namn från Piren till River Café restaurant on the Pier. River Café är ett känt namn på en restaurang som finns i New York belägen under Brooklyn Bridge, och vi under Älvsborgsbron. Vi ville att folk skulle bli nyfikna och förstå att något nytt var på gång. Vi sänkte prisbilden och upplägg på menyn för att locka en bredare publik. Hit ska alla känna sig välkomna!

Kan du berätta mer om ert koncept?
På entréplan finner ni vår nyöppnade The Dock Bistro, öppet sju dagar i veckan och med en bred meny i varierad prisklass. I en unik miljö med familjär atmosfär. Sommartid har vi stor uteservering allra längst ut på vår pir med vita loungegrupper & solsängar.

På River Cafés övervåning serverar vi lunch & affärslunch tisdag-fredag & A la carte tisdag-lördag. Vi ordnar även konferenser, vår & sommar, kick offer, företagsmiddagar, banketter & många bröllop.

Vad är populärast på menyn?
Oj vad svårt vi byter menyer flera gånger om året efter säsongens bästa råvaror och vi säljer nästan lika mycket av allt! Alla rätter håller en jämn & bra kvalitet.

River Café har också ett erbjudande till alla bloggläsare, vill du berätta?
Välkommen till vår nyöppnade The Dock Bistro och uppge kampanjkod: ERIKSBERG

Du får: The Dock Burger på Amerikanskt Högrev, tomat, rödlök, lagrad cheddar, tryffelmajonäs samt krispigt rökt bacon & Pommes med ett glas vin alt öl

159 kr ord 220 kr (Erbjudandet gäller till 30 april)

Hjärtligt Välkommen!

Öppettider: Mån-Tor 17-    Fre- After Work 17-     Lör. 12-    sön 12-19

Tel. 031-51 00 00

Avslutningsvis vill vi tacka River Café för enspännande intervju och ett mycket trevligt erbjudande och önska er ett stort lycka till med verksamheten även i framtiden!

3 kommentarer

  1. Hej! Jag har bloggat om The dock bistro på min hemsida frkkrafs.blogspot.com. När vi var där visste vi inget om kampanjerbjudandet dock, så vi får väl komma igen 😉

  2. Hej
    Jag hoppas verkligen att partytältet inte kommer upp i år. Det ser billigt ut och stämmer inte med restaurangens ambition att vara ett matställe med hyfsad klass. Det måste gå att skapa något mer stilfullt.

  3. Josefine tack för ditt trevliga blogginlägg om oss och hjärtligt välkommen åter!

    Gunnar tältet och vår härliga sommar lounge är snart på plats så nu hållet vi tummarna för en riktig varm och solig sommar. Denna plats är mycket uppskattad av våra gäster och passar bra för olika typer av arrangemang.syftet är att kunna erbjuda olika koncept i varierad prisklass för till oss skall alla känna sig välkomna! Önskar er en härlig påsk
    Hanna

Kommentarer är stängda.