13 februari, 2015

Rosor är röda, violer är blå. På lördag är det alla hjärtans dag, vad ska du göra då?

Nu på lördag, den 14 februari, är det alla hjärtans dag. Har du hunnit göra upp en plan för hur du ska charma någon i din närhet? Här kommer några tips på hur du kan njuta av dagen på olika sätt runt om i Eriksberg. 

Blommor
Något som alltid går hem är blommor. Vare sig det är rosor, tulpaner eller kanske en orchidé så uppskattas en gåva i form av grönska. Köp en blomma hos Gardenia Blommor på Sörhallskajen 16. Är du bortrest eller vill du skicka en blomma till någon på annan ort? Då kan du enkelt beställa det via Interflora.

Bakverk
Något som både är vackert och gott är en alla hjärtans dag tårta från Snövits konditori. Där finns även andra bakverk och kakor som kan tänkas inför dagen. Är du hungrig kan du också beställa en hjärtformad smörgåstårta!

Middag och hotell
Vill du istället satsa på en helkväll med god mat så finns River Café tillgängliga med sin meny speciellt framtagen till alla hjärtans dag. Där får du även avnjuta utsikten över Göta Älv.

En något mer exotisk meny för kvällen finns att tillgå på den italienska restaurangen La Bacca Rossa. De har tagit fram en meny med flera olika alternativ till en tre- eller fyrarätters middag.

Disponenten på Hotel Villan är ett annat alternativ för den som är ute efter en personlig restaurang med en spännande historia. De erbjuder en tvårätters middag, tillagad med extra kärlek från Köksmästare David Gavin. Vill du boka ett rum på hotellet inklusive frukost så finns även ett erbjudande för det.

Teater
Den som letar efter kvällsunderhållning borde ta sig till Lindholmen och titta på Carl-Einar Häckners show på Aftonstjärnan. Showen bjuder på allt från trolleri till monologer och humor. En trevlig avrundning på dagen helt enkelt.

Spa
Vill du satsa stort? Då kan du fira alla hjärtans dag på Art Garden Spa. De erbjuder ett paket som börjar redan på fredagen och varar till söndagen, 13 – 15 februari. I paketet ingår övernattning med frukost, välkomstpaket med mousserade vin och choklad, fri tillgång till spa, fyra-rätters middag och lån av badrockar och tofflor.