Träning i Eriksberg

success

Såhär efter nyår är det mångas nyårslöfte att komma igång med träningen. Västra Eriksberg erbjuder ett stort utbud av olika träningsformer, och här listar vi några av dom.

Promenader
Är du hyfsat ny på det här med träning är det en bra idé att börja i lagom takt. Varför inte ta en härlig promenad längs kajen? Allt du behöver är ett par bra skor och kläder efter väder.
Vill du ha sällskap erbjuder Fyren Wellness “Powerwalk med intervallträning”! (På måndagar)
Vi går i rask takt och använder oss av naturen för muskelträning under passet. Du kan gå med eller utan stavar. Kostnad 30:-/tillfälle alt 250:-/10-kort. Detta inkluderar en återhämtningsshake efteråt.

OBS! Start mån 16/1 18:00
Anmälan:
Coach Lisbeth: www.24fitclub.se/LIOL Coach Marianne: www.24fitclub.se/MFRE

Föredrar du att träna på gym?
I regn och rusk är det många som föredrar att träna inne. Just nu har vissa gym också kampanjer på sina medlemskap. Här listar vi några av gymmen som finns i Västra Eriksberg. Kika in på deras hemsida och se om det är något som tilltalar just dig.

Puls & Träning
Här hittar du bl.a. konditionsmaskiner med TV-apparater integrerat, Styrketräningsmaskiner och fria vikter och 109 m² ljust och modernt gym där du känner dig som hemma. Öppet hus på tisdagar kl 18-20. Här får du information, kan provträna kostnadsfritt och teckna medlemskap.

Friskis & Svettis
Här kan du träna Gym, Gruppträning och Spinning. Det kompletta gymmet är på 650 m2 fördelat på två våningsplan med stor yta för funktionell träning. Den stora gruppträningssalen rymmer 100 personer och den mindre 25 personer. I spinningsalen har dom 34 cyklar och salen är utrustad med Activio pulssystem. Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Itrim
I en familjär och avslappnad miljö ger de dig de bästa förutsättningarna att lyckas förbättra din livsstil med ett varaktigt resultat. De erbjuder viktminskningsprogram inklusive motion, men det går även bra att endast bli träningsmedlem. Här hittar du workshops, inspirationspass och mycket mer! Varmt välkommen!

SATS
Det ska vara enkelt att träna. Fri parkering och barnpassning underlättar. De erbjuder utöver gym även ett stort utbud av gruppträning, hot-studio och personlig träning. Generösa öppna ytor i nya fräscha lokaler.

Gympro
Gympro erbjuder helhetslösningar inom personlig träning, kostrådgivning och hälsocoaching. Gympro med sin personal lägger stor vikt vid personliga kontakter, regelbundna uppföljningar och ett genuint intresse för en sund hälsa. Deras koncept bygger på skräddarsydda kostupplägg kombinerat med bra rätt träning utefter dina förutsättningar och mål i deras privata träningsstudio. Deras framåtanda och vilja har visat sig i den rad referenser och aktiva kunder som de har idag.

Spa och yoga
Hagabadet Sannegården
Välkommen till en unik yogastudio med spa, bad och avkoppling. Hos dom går du på fantastisk yoga, träning och kurser med inspirerande ledare. Slappnar av med bad och bastu eller njuter av en behandling.

Viktutmaningen
Hos Fyren Wellness startar nu även en Viktutmaning. Det är en 10 veckor lång kurs som ger dig kunskap och självförtroende så att du kan uppnå en hälsosam livsstil, som håller i sig även efter kursens slut. De kallar det för en ”utmaning” eftersom du har möjlighet att vinna prispengar. Läs mer om utmaningen och anmälan på deras hemsida här.

Lycka till! Och njut av det nya året!