7 mars, 2017

Vi har Sveriges bästa pizzeria!

carissa-gan-76304

För tredje året i rad har Sannegårdens Pizzeria utsetts till Sveriges bästa. Och det är tack vare alla fina betyg och omdömen från en av de största restaurangapparna –Onlinepizza. Bland omdömena går det bland annat att läsa “Pizza bakad med kärlek av bästa kvalité! Otroligt bra service och underbar personal!” och “Helt enkelt bäst.”

Nyligen listade Onlinepizza.se landets bästa pizzerior och till vår stora glädje är Sannegårdens Pizzeria på Östra Eriksbergsgatan 24 Sveriges bästa! Faktum är att den har blivit utsedd till landets bästa för tredje året i rad. Dessutom har den utnämnts till Göteborgs bästa nio gånger.

Murat “Murre” Ersöz som driver Sannegårdens Pizzeria berättar i  GP att han tror att framgången dels beror på att de är ett familjeföretag, där alla jobbar för samma sak. Och dels på att de satsar på kvalité, bra råvaror och lägger stor vikt vid kundbemötandet.

De mest populära pizzorna på menyn är”Murres special” med lufttorkad parmaskinka och mozzarella samt kebabpizzorna med färska grönsaker. Då många idag äter mer medvetet har pizzerian anpassat sitt utbud efter kunders önskemål och erbjuder bland annat  alternativ för vegetarianer och glutenallergiker.

För att se hela menyn kika gärna på onlinepizza.se