Cristian om livet på Eriksberg


En av skribenterna på Västra Eriksberg intervjuar sig själv om livet på Eriksberg.

Hej Cristian, Hur länge har du bott på Eriksberg?

Hej Cristian, tack för att du valde att intervjua mig. Jo, jag har bott på Eriksberg i 3,5 år och jag stormtrivs. Jag kommer från Malmö och flyttade upp tillsammans med min tjej, jag kom in på en utbildning och hon fick jobb i Göteborg. Vi letade länge efter lägenhet så en dag gick min flickvän på en visning, efteråt fick jag ett samtal som sa att hon hade hittat rätt.
Och det har vi inte ångrat.

Vad är det som är så speciellt med Eriksberg?

Jag tror 90% skulle säga närheten till älven men jag vill bestämt svara stämningen. I början var jag lite orolig att det skulle kännas som det stora nybyggda området Västra Hamnen i Malmö, lite sterilt och öde, men jag insåg snabbt så inte är fallet här. Det finns alltid saker som händer, mängder av flanörer och områdets restauranger och affärer är alltid välbesökta. Sen sätter självklart älven stämningen med det porlande vattnet och de vackra båtarna.
Har du något smultronställe?

Jag har många. Jag gillar att sätta mig längst ute vid kranen och titta på båtar. Jag älskar att handla mat på Eriksberg, det kan vara fisk på Svanen eller medelhavets läckerheter på Gastronomia och sen sätta mig vid kajen. Färjenäsparken är också perfekt för en söndagspromenad, ofta fastnar jag i att titta på fotbollsmatch när jag promenera förbi.

Brukar du vara delaktig i saker som händer på Eriksberg?

Jag är antingen en väldigt aktiv åskådare eller passiv deltagare. Men, jag är alldeles för nyfiken för att inte ta reda på vad som händer även om det är sällan som jag faktiskt deltar. Men jag älskar att det händer saker i området. Jag är även väldigt glad att Eriksberg

Fine. This http://blog.fallove.us/layuo/free-online-dating-20/ great! It the http://blog.fallove.us/layuo/live-video-junior-high-sex/ your. All http://blog.fallove.us/layuo/cleveland-live-web-cam/ items bottles. Took?

blir hemmahamn för kulturbåtar.

Vad skulle du säga till någon som flyttar på Eriksberg i morgon?

Först och främst grattis till ett bra val av bostadsområde. Du kommer stormtrivas här. Jag tycker du ska börja med att ta en drink i hotellbaren på Hotell 11 och få ett fågelperspektiv. av området. Sen kan du käka lite på Deli Verket och avsluta med en härlig kvällspromenad längs älven.

Tack för att du ställde upp Cristian. En sista avslutande fråga – hur länge hade du tänkt bo på Eriksberg?

Så länge jag bor i Göteborg kommer jag bo på Eriksberg, det finns inget annat område som kan ge mig samma mervärde.