Retrospelsmässa bjuder på nostalgiresa i Eriksbergshallen


Lördag den 3 maj hålls den femte upplagan av Retrospelsmässan i Erikbergshallen. På plats bjuds det på retrokonsoler och datorer, spel och attiraljer, underhållning och cosplay. Allt som hör spelvärlden till från 70-talet fram till 2000-talet. 

För 120 kronor kan alla som är intresserade av TV-spel och datorer göra en riktig nostalgiresa i Eriksbergshallen på Maskingatan 11. Som besökare på Retrospelsmässan kan man ta del av en mängd utställare, delta i speltävlingar och prova på gamla spel. Det bjuds även på underhållning så som speedruns, Game Jam och cosplay. Allt fler väljer att komma utklädda till mässan och de som känner sig manade är välkomna att delta i cosplay-tävlingen.

Retrospelsmässan har snabbt vuxit sig till en av Sveriges största spelträff. Efter att mässan flyttat till Eriksbergshallen förra året, med dubbelt så stor lokalyta än tidigare, så fördubblades nästan även besökarantalet. 2800 spelentusiaster tog sig då till Retrospelsmässan för att ta del av vad de 60 olika utställarna hade att erbjuda. I år är alla mässborden uthyrda till över 80 utställare, vilket bådar gott för ännu ett lyckat år.

Besök Retrospelsmässan lördag från kl: 9.00 ­– 18.00.  Mässan välkomnar alla åldrar, dock i sällskap med målsman om man är under 13 år. Gå in på Retromässans hemsida för mer information.