Säljstart för HSB brf Flatön!

Nu startar försäljningen av  brf Flatön på Västra Eriksberg.  HSB Göteborgs nya projekt erbjuder en känsla av radhusliv – i lägenhet. Det blir ett grönt, familjevänligt och trivsamt boende med dubbla uteplatser.

Brf Flatön byggs på delområdet Platån, en bit från kajkanten och med sköna Färjenäsparken som granne. Sammanlagt handlar det om 88 lägenheter från 45 till 105 kvadratmeters storlek, i ett fyravåningars kvartershus.

Arkitektbyrån What! har ritat vinklade nischer, putsat tegel och träpaneler med inslag av glada färgtoner – men framför allt är det radhuskänslan som präglar projektet. Här finns privata entréterrasser mot gården, soliga generösa balkonger, utomhusförråd och en gemensam gård för lek, grillning och odling av blommor och grönsaker.

Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningsrum och en relaxavdelning med bastu. Garage under huset och rum för cyklar och barnvagnar ingår också. Liksom en stor modern tvättstuga som komplement till den egna lägenhetens vitvaror.

Man erbjuder även ett stort utrymme för personliga önskemål när det gäller planlösningarna, för den som är ute i god tid. Stort vardagsrum eller extra sovrum till exempel. I vissa av lägenheterna kan man dessutom välja parallellt eller L-format kök. Flexibilitet kort sagt.

Flatön är perfekt för barnfamiljer, men också för singlar som vill leva ytsmart. Eller för par som tröttnat på villalivets krav på jobbigt underhåll och tråkigt trädgårdsarbete. Och jodå, altanmöblerna passar här också!

 

En kommentar

  1. Hej , vi är en familj med 3 personer och vill gärna flytta till denna fina område, vi har varit runt och kollat på område och det är exact efter våran önskemål. hoppas ni kontaktar oss för ytterligare information samt eventuellt visning för en av projektera.
    Hälsningar / Fam Rafigh / Sharafi

Kommentarer är stängda.