Månadens företagare med månadens erbjudande

Nu när värmen sakta närmar sig blir många av oss ivriga att uppfylla nyårslöftet om en sommar med kroppen är i toppform. Vi har intervjuat Annika på Puls & Träning i Västra Eriksberg. Här finns gott om hjälp för dig som vill hitta motivationen.

 

Hur kommer det sig att ni valde att etablera er här?

Som boende på Västra Eriksberg var beslutet att driva en verksamhet här given. Miljön här ute är fantastisk. Att dessutom vara en del av ett område i stor expansion känns extra spännande.

Hur länge har Puls & Träning funnits?

2010 slog vi upp portarna för Puls & Träning Eriksberg och invigde gymmet.

Hur ser ert koncept ut?

Puls & Träning är ett s.k. nyckelöppet gym. Det gör att vi kan ha öppet 05.00 – 23.00 alla dagar i veckan året runt. Gymmet är mindre till ytan i en nybyggd lokal med modern utrustning.

Vi har Öppet Hus varje tisdag kl. 18.00 – 20.00. Alla är välkomna att provträna, få information och teckna medlemsavtal. För nya medlemmar ingår en genomgång av alla maskinerna samt ett förslag på ett träningsupplägg.

Vad är det bästa med Västra Eriksberg?

Det bästa med Västra Eriksberg är omgivningarna med vattnet, bryggorna, båtlivet, lugnet och alla trevliga människor. Mysiga caféer och restauranger med härliga uteserveringar förgyller verkligen tillvaron en solig dag på Eriksberg.

Vad säljer ni bäst av?

Vi har olika typer av avtal. Den vanligaste avtalsformen i dagsläget är årsavtal. Vi har dock märkt av ett ökat intresse och behov av att ta hjälp av en personlig tränare för att uppnå sina träningsmål. Det tycker vi självklart är jätteroligt!

Puls & Träning Eriksberg har ett erbjudande till alla bloggläsare?

Ja, vi vill bjuda alla som tecknar ett årsavtal på en extra träningsmånad. Teckna avtal senast 31 maj. Uppge kampanjkod ”TRÄNING” för att ta del av erbjudandet. Det går även bra att registrera sig för ett nytt avtal på vår hemsida.

 

Välkommen till Puls & Träning Eriksberg!

Hälsar Annika & Monia

 

Adress: Ostindiefararen 37

Tel: 031-788 09 18

Hemsida: www.pulsochtraning.se