Markarbeten


Efter semestern under v.32 påbörjas arbeten för färdigställande av markerade gatu-, kaj- och torgdelar samt parkyta. Arbetena beräknas vara helt färdiga till mitten av december i år, och med preliminära deltider enligt karta. För mer information om byggnationen i området, se vastraeriksberg.se.

Vi hoppas på överseende med de inskränkningar i framkomlighet och parkeringsmöjligheter som arbetena ofrånkomligt medför, men som det är vår ambition att så långt möjligt minimera. För parkering hänvisas under arbetena i första hand till befintliga iordningsställda gatuparkeringar inom området samt provisorisk parkering norr om Dockan.

Vid eventuella frågor eller synpunkter kring arbetena kontakta:

Platschef: Malin Persson,
PEAB Anläggning AB, 0725-33 79 28

Bitr. platschef: Carl-Anders Asker,
PEAB Anläggning AB, 0725-33 30 29

Byggledare: Christian Björkman,
Göteborgs Byggledning, 0708-25 10 98

Beställarombud: Joe Koppel,
Trafikkontoret, 031-368 26 15

Projektledare: Emma Hedenryd,
Älvstranden Utveckling AB, 031-368 96 06

 

8 kommentarer

 1. Min fråga är:
  Kommer Älvsnabben att ha en hållplats vid Eriksbergsdockan?
  Vilken busslinje kommer att ha hållplats Monsungatan?

  1. Hej Birger, Tyvärr har vi ingen ny information om en ny busshållplats eller ett nytt färjeläge i Eriksberg, utan den här frågan ansvarar Västtrafik för. Självklart kommer vi att uppdaterar vår blogg och Facebook-sida så snart vi har ny information i denna fråga.

  1. Hej, Tyvärr har vi ingen ny information om en ny busshållplats eller ett nytt färjeläge i Eriksberg, utan den här frågan ansvarar Västtrafik för. Självklart kommer vi att uppdaterar vår blogg och Facebook-sida så snart vi har ny information i denna fråga.

 2. Hej!
  Det är kul att se att arbetet tar fart på Monsungatan. Bara en sak jag fick syn på idag 8/9. Det stod en av era yrkesarbetare och urinerar vid stenplattorna som står på pall. Vilket inte är ok. Mvh Pia

 3. Hej,

  Jag undrar om den parkeringen på Monsungatan 8 endast är provisorisk, eller vem man kontaktar för frågor om den parkeringen?

  1. Hej Malin,
   Om frågan gäller ”fickorna” på motstående sida så är de provisoriska men såpass ”permanenta” att de kommer vara kvar ett bra tag till. Trafikkontoret bevakar idag p-platserna och de är reglerade till fri parkering i 2 tim.

   När detaljplanen för inre del av dockan är klar kan det hända att detta utförande kommer att ändras.

Kommentarer är stängda.