Nyöppnat galleri i Eriksberg

I helgen invigdes Leymans Galleri Café och Musik på Monsungatan 74 i Eriksberg. I den nyöppnade lokalen bjuds det numera på http://catavino.net/jyser/buy-lexapro-5-mg/ allt från café och underhållning till kursverksamhet och försäljning av konst och musikinstrument.

Ägarna Ewa och Leif Leyman har tidigare drivit en ateljé i Fjällbacka men har länge drömt om visit website att öppna ett galleri i Eriksberg. Och nu blev drömmen alltså verklighet i en ljus och fin lokal nära Bockkranen.

I den ena delen av lokalen driver Ewa, som jobbat som konstnär sedan 35 år tillbaka, en ateljé där du kan köpa konst och instrument samt delta i olika kurser i måleri och ukulele. I den övriga delen ligger ett café där besökare kan njuta av en fin utsikt av Eriksberg samt ekologisk fika. Bland annat serveras ekologiskt fairtrade kaffe och te, färskpressad juice, hemmagjord glass samt hembakat bröd. I galleriet kommer det dessutom att arrangeras olika evenemang, musik- och kulturframträdanden framöver. För mer info se Leymans Galleri Café och Musik Facebook-sida.