Påsklov i Västra Eriksberg

påsk2
Glad påsk på er! Nu går vi mot ljusare tider och ledighet. Här nedan har vi samlat några tips på vad du kan hitta på i och omkring Västra Eriksberg under påsklovet.

Arken – Hotel & Art Garden Spa
Familjespa på lovet!
Unna hela familjen en härlig spavistelse med lovpaket för hela familjen. Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum, bio och skojiga aktiviteter för barnen.
Här ingår:
– En övernattning i familjerum och stor frukostbuffé.
– Valfri varmrätt i restaurangen.
– Tillgång till Art Garden Spa (avresedagen kl. 09.00-14.00)*.
– Lån av badkappa och tofflor. (ta med tofflor till barn under stl. 33)
– Lek- & spelrum, bio och skojiga aktiviteter för barnen.

Incheckning från kl. 16.00. Utcheckning senast kl. 14.00.
För mer info, klicka här.

Teater Aftonstjärnan
Föreställning: Alla heter Allan
Charmig feelgood-teater om oväntat möte och en udda vänskap.
Alla heter Allan är en varm föreställning om Allan och Allan. Charmig och humoristisk feelgood-teater om ett oväntat möte och en udda vänskap. Det fanns en tid när Allan var viktig och uppträdde som världens starkaste man på tivoli. Nu går han runt i sin lägenhet och vårdar sina krukväxter lika ömt som minnet av sin bortgångna fru. Så får han besök av Allan – men inte den Allan som han väntade på … Med en blandning av allvar och humor berättar de sina livshistorier, och allt är inte vad det ser ut att vara. Pjäsen är specialskriven av Bengt Järnblad för Ulf Dohlsten och Ola Hedén.

Spelas v 13-14.
Speldagar: 23/3 kl 19; 24/3 kl 19; 25/3 kl 16; 26/3 kl 16; 28/3 kl 16; 31/3 kl 19;
1/4 kl 19; 3/4 kl 16

Opera: Madama Butterfly – direktsänd opera på bio från New York
Kristine Opolais gör sin hjärtskärande tolkning av Butterfly, live på bio för första gången. Roberto Alagna är Pinkerton, officeren som krossar Butterflys dröm om kärleken. Anthony Minghella regisserar denna hyllade uppsättning.

Speldag: 2/4 kl 19

Mer info hittar du här.

Maritiman
Varför inte ta båten över älven och besöka Maritiman? Nu är det dags för säsongspremiär och påsklovsöppet, då öppnar åter Maritimans fartygsdäck för allmänheten.
Maritiman utgör nämligen porten till en annorlunda värld där du kan gå till sjöss för en stund utan att lämna kaj. Deras armada av allehanda fartyg, båtar och pråmar tar dig med på en resa genom tid och rum, vilket skildras genom sjömansberättelser, utställningar och fartygshistorik.
Öppettider under påskveckan, den 25 mars -3 april, är kl 11-16.
För mer info besök deras hemsida här.

Aeroseum
Här kan du gå på guidningar för hela familjen, träffa humlan Zurre i Café Markan, träffa en expert och lära dig allt om meteoriter. Se alla aktiviteter som händer under lovet på hemsidan, här.

Öppettider:
25 mars öppet 11-18
Stängt 26 mars
27 mars- 3 april öppet 11-18