Snart säljstart för Kajens sista kvarter

brf skaftö

Måndagen den tredje april säljstartar HSB sitt sista projekt – HSB brf Skaftö – längst ut på Kajen i Eriksberg. I det nya kvarteret erbjuds totalt 47 bostadsrätter med en spektakulär utsikt över Göteborgs entré mot havet.  

Västra Eriksberg bjuder på ett perfekt läge nära både stad, hav och grönskande natur. Många människor har redan valt att flytta hit då en stor del av området idag är klart och bebyggt. Men helt färdig blir stadsdelen först 2019 då Färjenäsparken och Kajens sista kvarter beräknas stå klart.

HSB brf Skaftö är det sista huset som byggs på kajen, det kommer att bli 2 hus med totalt 47 nya bostadsrätter. Lägenheterna blir ytsmarta på 1,5 rum och kök till stora generösa treor.

Visionen är även att skapa levande gårdar för gemenskap och aktiviteter i det nya kvarteret. Här ska du till exempel kunna bjuda in dina grannar till en härlig middag i föreningslokalen eller låta dina långväga gäster stanna över natten (då det finns plats för övernattning i gemensamhetslokalen).

Intresset för lägenheterna är mycket stort och HSB ger bosparare och medlemmar möjlighet till förtur.

4 kommentarer

  1. Min familj bor i göteborg, min bror är bosatt på monsungatan, sen är det ytterligare tre kompisar som bor i området.
    Bor förnuvarande i falkenberg, där jag spelar fotboll(jobbar) i stadens lag. Jag letar efter en investering i göteborg och tror att detta kan vara rätt ställe. Mvh Tobias Karlsson

Kommentarer är stängda.