Hallå där Mahmoud, berätta om nyöppnade Pishi!


Pishi är en nyetablerad persisk restaurang på Fritiof Anderssons gata 19 i Eriksberg. I en hemtrevlig miljö serveras enligt ägarna själva mat i toppklass gjord med kärlek. Här i vårt senaste blogginlägg berättar en av delägarna, Mahmoud Nikravan
, mer om  den nyöppnade restaurangen.

 

Hej, berätta om Pishi!
– På vår restaurang försöker vi se till att gästerna får det så bra som möjligt. Vilket innebär bra service och mat gjord av kärlek och fin kvalité.

Vad serverar ni?
– Vi serverar allt från persika grillrätter och olika grytor till pasta, tapas och entrecote med en persisk touch. Restaurangen har dessutom fullständiga rättigheter.

När öppnade ni?
– Vi har funnits från mars 2017. Eftersom vi är relativt nya så är vi för tillfället tre stycken som arbetar här, en som lagar maten, en annan som serverar och en tredje som ser till att vi får en hemsida samt marknadsför oss så gott det går.

Hur startade det hela?
– Idén att starta restaurang var ett planerat projekt som förvandlades till en spontan affär då vi tyckte att Eriksberg är ett ställe med potential. Vi gillar verkligen området då det är en harmoniskt och lugnt ställe. Vårt mål är att slå oss fram som en av de bästa restaurangerna i Eriksberg

Vad kommer namnet pishi ifrån?
– PISHI är en perserkatt och namnet på den första italienska restaurang som öppnades 1972  i Tehran.

 

För mer information kika gärna in Pishis Facebook-sida.