Matmässa på Eriksberg för matintresserade hemmakockar

Funderar du på vad du ska göra i helgen? Varför inte göra ett besök på matmässan ”Passion för Mat” i Eriksbergshallen? Från och med idag finns ett 100-tal utställare på plats och presenterar utvalda råvaror och inspirerar till spännande matlagning i det egna köket.

På mässan kan du träffa odlare, uppfödare, importörer och producenter av bra mat. Du kan också gå på seminarier, delta i olika ”Taste Work Shops” och prova avsmakningsmenyer.  Läs mer om vad som händer på matmässan på Passion för Mats hemsida.

4 kommentarer

  1. Köttutställarna/leverantörerna borde vara mer i fokus och granskas mer!
    Dom som garanterar svenskt kött får man ta med en nypa salt. Konkreta fakta är att minst 50% av svenskt kött är importerat och därefter om-märkt med allt från häst, åsna eller kamel osv. som konsumenterna inte förstår. Sjukdommar, cancerframkallande ämnen och starka hästmediciner som köparna handlar i god tro utan att förstå allvaret med köttbiten dom handlar.Fusket är utbrett.
    Hårdare krav med ursprungsmärkning och rfid teknik borde vara i fokus. Dessa lagkrav är redan förankrade i eu fr.om 2014 och sverige ligger efter.

  2. Intressant! Du får höra av dig till de som arrangerar ”Passion för Mat” kring detta. Så kanske det blir nästa års tema.

  3. Hej undrar om ni kommer att släppa mer biljetter tills lör?

    Med vänlig hälsning, senastian

Kommentarer är stängda.