Nu lyfter jag från Eriksberg

Efter några spännande år och 120 artiklar om Eriksbergs utveckling lyfter jag nu för nya äventyr i Varberg. Mikael Hägglöf tar över som ansvarig för hemsida och Facebook.

Drygt 2 000 följare på Facebook visar att Eriksbergarna är intresserade och nyfikna på Eriksbergs utveckling. Sedan Samverkansföreningen i december 2017 tog över hemsida och Facebook efter byggbolagen på Västra Eriksberg har 120 artiklar skrivits om frågor som har stor påverkan på området, boende och företag. En förutsättning för detta är ett bra samarbete med nyckelpersoner hos Älvstranden Utveckling AB och stadens olika förvaltningar. Innehållet har främst handlat om stora förändringar och projekt men också om vardagsnära händelser som berör många.

Nu går flyttlasset till Apelviken i Varberg och jag lämnar över stafettpinnen till Mikael Hägglöf som till vardags driver Häggis IT på Östra Eriksbergsgatan 76. Mikael hjälper företag och privatpersoner med alla former av IT-frågor och nu också ideellt med hemsida och Facebook för Eriksbergs Samverkansförening.

Lycka till😊

Claes Erlandsson
Styrelseledamot och ansvarig för kommunikation
Eriksbergs Samverkansförening

Läs artikel från december 2017 https://eriksberggoteborg.se/halla-dar-eriksbergs-nya-webbredaktorer/