Ny utställning på RiverCity Gallery

Camilla-Hyllén-o-Camilla-Svensson

Se Camilla Hylléns fantasifulla måleri och Camilla Svenssons vackra smyckekonst. Vernissage under Kulturnatta fredag 22 januari kl. 16-23.

I ett spännande möte visas Camilla Hylléns fantasifulla måleri och Camilla Svenssons vackra smyckekonst på RiverCity Gallery. Under vernissagen den 22 januari får du möjlighet att träffa konstnärerna på plats i galleriet samtidigt som det bjuds på dryck och tilltugg. Utställningen håller öppet hela vernissagehelgen lördag–söndag kl. 12–16 och pågår sedan t o m den 6 februari.

Camilla Hyllén arbetar främst i akryl, både på duk och på papper. Hennes motiv är drömmande och fantasifulla, tankar på andra världar där städer är som lapptäcken, en och annan svart katt är på väg till ett kalas, figurer som väntar på att något annat ska hända kanske en helt vanlig eller … ovanlig dag.

Camilla Svensson arbetar som silversmed och smyckeformgivare i egen ateljé. Hon arbetar med egna smyckekollektioner, men också med specialbeställningar. I skogen och naturen hittar hon både inspiration och kraft, men även människor och det vardagliga livet är en stor källa som inspirerar till hennes smycken.

Läs mer om konstnärerna och se några av deras verk på: www.rivercitygallery.se

Välkommen på vernissage fredag den 22 januari kl. 16-23 på RiverCity Gallery, Monsungatan 57.