Nybakat i Västra Eriksberg

Foto: Jörgen Hinder

I januari slår Baka Stenugnsbageri upp portarna till en ny butik med café och servering i Dockan. Brödet kommer att bakas i Sannegårdshamnen och levereras dagligen till butiken i Dockan. Sortimentet blir detsamma som i bageriet – bröd, knäckebröd, müsli, kakor, tårtor och smörgåsar. Dessutom kommer det att finnas lite annat ekologiskt och närproducerat som ost, färdigförpackade charkprodukter, ekologisk olja, marmelad, kaffe, te och choklad.

Baka Stenugnsbageri öppnades av Sofie Svanberg i december 2010, på Barken Storegrunds Gata. Kundkretsen växte sig snabbt stor och nu har turen kommit till Eriksberg.

– Jag märkte att det fanns en stor efterfrågan i området på nybakat, ekologiskt bröd. Många av våra kunder kommer från Eriksberg och det känns därför naturligt att öppna en filial där. Det är väldigt roligt att ha hittat rätt lokal, säger Sofie.

Varken öppningsdatum eller öppettider har fastställts ännu – mer information kommer under hösten. Adressen blir Ostindiefararen 27, i Brf Ängön, på Dockans östra sida.

Läs mer om Baka på www.bakastenugnsbageri.se

5 kommentarer

 1. Toppen! Tycker om att få ett bra bageri och café i närheten. Ni har både gott bröd och bakverk. Blev jätteglad när jag såg att ni skulle öppna så nära mig:)

 2. hej
  enrullstolsbunden tidigare tysk bagare är
  mäkta imponerad av era bakverk och eran företagsanda.
  med vänliga hälsningar
  Hans JÜRGEN
  PS KOMMER ATT BESÖKA ER UNDER DEN NÄRMASTE TIDEN JAG BOR PÅ
  MAGASNET VÄ ERIKSBERG

Kommentarer är stängda.