PreCendo först som ny medlem 2018

PreCendo AB blev först i år som ny medlem i Eriksbergs Samverkansförening. Företaget finns sedan ett halvår i nya lokaler på Monsungatan 78, alldeles invid kajen och i skuggan av bockkranen. I dagsläget är 34 företag och 20 bostadsrättsföreningar medlemmar i Eriksbergs Samverkansförening.

Så här säger Raymond Göransson och Lotta Nordin-Göransson om flytten till Eriksberg:
– Vi hade tidigare ett kontor i Marieholm men trivs mycket bättre här. Det är ljust, trevligt och en härlig miljö. Våra medarbetare är för det mesta ute hos kunderna men alla uppskattar kontoret när de är på plats här.

Varför gick ni med i samverkansföreningen?
– Samverkan är viktigt för oss. Allt hänger ihop och för att utveckla Eriksberg krävs det samarbete mellan företag, bostadsrättsföreningar och Göteborgs Stad. Ett litet men konkret exempel är att bostadsrättsföreningarna i området haft möten i våra lokaler och vi har också arrangerat VM-kvalkvällar för medlemmarna i vår egen bostadsrättsförening.

PreCendo AB arbetar med besiktning, konsultuppdrag och utbildningar inom samtliga delar av näringslivet, privata som offentliga. http://www.precendo.se/

Här ser du vilka företag och bostadsrättsföreningar som är medlemmar: https://eriksberggoteborg.se/om-samverkansforeningen/

Ansökan om medlemskap: https://eriksberggoteborg.se/bli-medlem/