Sommartips: Eriksbergs bästa uteserveringar

I och runtomkring Eriksberg finns många trevliga restauranger att spendera sommarens varma kvällar på. Här tipsar vi om några favoriter med uteserveringar och bra solläge. Har vi missat något härlig ställe – dela gärna med dig av fler tips i kommentarsfältet.

 

Restaurang Faro
Faro bjuds det på smakupplevelser från Sicilien i söder till Trentino-Alto Adige i norr. Restaurangen på Eriksbergstorget 13 ligger längs med kajpromenaden och har en stor uteservering med utsikt mot älven.

River Restaurant On The Pier
Längst ut på Dockpiren i Eriksberg hittas River Restaurant. Här sitter du mitt i det sjöhistoriska Göteborg och kan njuta av både solnedgången ut mot Älvsborgsbron och härliga menyer – självklart med fisk i fokus.

Disponenten Kök & Vinbar
På Sjöportsgatan 2 erbjuder Disponenten en uteservering där mat och dryck serveras tillsammans med en vacker utsikt mot vattnet.

PIGA
Restaurangen PIGA på Ostindiefararen 11 har både en trevlig uteservering och en läskande meny. Bland annat hittar du här både stora och små rätter, delikatesser och ett välfyllt ölsortiment.

Tapas By River
Tapas by River är belägen på Ostindiefararen 61 i Eriksberg. Med ett underbart läge längst kajen erbjuder de delikata tapas och svalkande drycker i en avslappnad och familjär atmosfär.

Sushi Eriksberg
Med omdömen som ”bästa sushistället på Hisingen” och ”världens godaste sushi” är Sushi Eriksberg väl värt ett besök. Här serveras färsk sushi i all sin enkelhet och dessutom erbjuds en uteservering med utsikt över Älvsborgsbron och hamninloppet.

 

2 kommentarer

  1. Ligger en fin restaurang på platån, fint runt omkring, den heter Pishi och har god mat!

Kommentarer är stängda.