Tack för alla förslag och synpunkter!

Nyligen efterfrågade vi era åsikter om framtidens Eriksberg här på bloggen. Något som resulterat i en mängd olika idéer. Allt från förslag på indiska restauranger och tapasbarer till ett mini-kulturhus, fler livsmedelsbutiker och en bokbytarhörna.

Många deltog dessutom i vår omröstning och tyckte om vilka verksamhetslokaler vi borde satsa på i området. En tydlig trend är att många efterfrågar restauranger, livsmedelsbutiker, och caféer. Men även kultur- och nöjesverksamheter står högt på önskelistan.

För dig som ännu inte deltagit i omröstningen pågår den i en vecka till. Så passa på att göra din röst hörd och tyck till nedan.

När vi sedan beslutar om vilka som ska få hyra lokaler i Västra Eriksberg kommer vi att sammanfatta era åsikter och använda det som vägledning i vårt arbete.

[poll id=”2″]

5 kommentarer

 1. Vita punkthus med bostäder hela vägen ner till bottenvåningarna tror jag kan förbättra miljön på Eriksberg. Konstigt att folk inte kunde rösta på det alternativet!

 2. En mix av restauranger, barer, butiker och caféer. Ett nytt Linnégatan. Så slipper man åka över älven…

 3. Hej,
  1. Gymparedskap, ex stockar att lyfta i olika storlekar och andra typer av naturliga redskap.
  2. Fler naturliga stopp små plättar att rasta på, utmed kajen.
  3. Fler fasta bänkar att samlas kring.

 4. Livsmedelsaffär uppe vid eriksbergsterassen!! Med alla nya lägenheter borde det vara riktigt bra läge för en livs.

 5. En träningsanläggning! Konstigt att inte Sportlife som expanderar så mycket är intresserade av att öppna en anläggning här. Annars så saknar vi fler caféer, restauranger, en klädesbutik och en inredningsbutik.

Kommentarer är stängda.