Mat i mängder

Efter en vecka fylld av sportlovsaktiviteter kommer ännu en vecka där mycket spännande händer. V.8 erbjuder bland annat Passion för mat mässan i Eriksbergshallen samt Go to Sea – En hyllning till havet.

26-28 februari
Passion för mat

Är du intresserad av mat och dryck? Då är detta mässan för dig. Här kan du bland annat ta del av Köksskolan där du kan få tips och råd om råvaror och matlagning från ett flertal kända kockar.
På öppningsdagen (fredag) har de öppet lite extra länge för att man ska kunna njuta av fredagskvällen med mys- och afterworkstämning. För att göra det hela lite bättre så går betalningen av afterworktallriken oavkortat till Göteborgs Stadsmission. Eat good – Do good.

På lördagen forsätter diverse aktiviteter på mässan och söndagen är en dag tillägnad familjelivet. Familjedagen fokuserar på att göra vardagsmaten rolig, enkel och gott!
Biljetter och information om mässan hittar du här.

Vill du provsmaka vin, rom eller varför inte champagne finns det ett fullspäckat schema med provningar och mikroseminarier som erbjuds under hela helgen.
För schema och förköp av biljetter, klicka här.

23-27 februari
go:TO SEA – en hyllning till havet

Som en del av Göteborgs 400-årsjubilieum hyllar göteborgarna tillsammans havet. Här kan du gå på lunchseminarie om hållbart hav, prova-på fiske eller välja från restaurangernas specialmenyer under en vecka när Göteborgs kockar gör sitt yttersta för att imponera. Tina upp bland vänner och njut av allt som ordnas på stan. Eller varför inte låta en kock laga en havsmiddag och få den hem till dörren? För hela schemat, se här.

Under Go to Sea serveras en läcker skärgårdsbuffé på det vackra 100-åriga fartyget ”Nya Skärgården” som ligger förtöjd. Under fredagen kommer en trubadur att finnas på plats.
Var: M/S Nya Skärgården, Eriksbergskajen
Pris: 395 kr. Föranmälan görs på kulturbatarna.se eller 031-10 10 15